Live twitterfeed fra Mental Helse Ungdoms ungdomsting 2012

Interessert i sosialpolitikk? Lurer du på hva som kommer til å være førende politikk fremover for Norges eneste ungdomsorganisasjon innenfor psykisk helsefeltet? Følg med live på deres ungdomsting her:

http://tweetgrid.com/search?q=%23ungting12

flattr this!

This entry was posted in Psykisk helse, Sosialpolitikk and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Live twitterfeed fra Mental Helse Ungdoms ungdomsting 2012

 1. Svar: OMG; TAKK!!
  Det er grunnet slike kommentarer at jeg faktisk klarer å se meg selv litt fra utsiden. Evaluere meg selv litt som du nå har gjort ;) Tusen takk for at du fikk meg til å gå tilbake i arkivet :)
  Ja, tross det er en lang vei for meg å gå, så ser jeg jo veldig mange fremskritt fra den gangen til i dag. Det er mye jeg har klart og det er mye som jeg allerede har vunnet over. Jeg innser og innrømmer det! Jeg ER stolt!!
  Men der igjen er det dette med rammene RUNDT meg. Jeg føler selv at jeg har tatt flere steg fremover (som nevnt), jeg har gjort det mye alene. Men samtidig så har jeg alltid vist at jeg har hatt støtteapparat rundt meg. Det, i tillegg til den jevnlige oppfølgingen som jeg har fått, har bidratt til å styrke meg. Det har også bidratt til å motivere meg til videre vei. Det er derfor jeg føler at det er minst like viktig at dette apparatet (TRYGGHETEN) forblir rundt meg inntil videre.
  En annen ting er det at jeg selvfølgelig ikke har verken krav eller behov for de rammene rundt meg NÅR ting er langt bedre! Men nå er det ikke snakk om at jeg er nær å jobbe hver dag heller.. Det er akkurat derfor jeg mener at dette apparatet bør forbli rundt meg i dag. Samt at tilliten til min saksbehandler ikke er så stor, da ettersom jeg aldri har hørt fra vedkommende. Tross jeg (på papiret) har hatt denne saksbehandleren i nesten et halvt år. Ja, jeg har en veileder i en annen bedrift, men jeg føler likevel at jeg burde fått en liten samtale med min saksbehandler (eller bare et brev hadde hjulpet). Uansett, det er bare en liten bagatell (håper du skjønner at jeg ikke skylder på vedkommende/saksbehandler, det er bare et lite prinsipp)?.men, men ;)
  Å falle tilbake er jo lov, akkurat som du sier. Det er ikke lett der og da, og det er litt for enkelt å bli umotivert og irritert over egne fremsteg… Men som sagt; jeg ser hva jeg har klart til nå!
  Og det er det jeg tar med meg videre, hver dag (positivitet må være i fokus, tross det er tøft).
  Takk nok en gang Kristian for at du så noe som jeg ikke så!!
  Klem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>