Fordi utbruddet fortjener et større publikum

Svensk psykiatrisk vård suger! Är trött på att se min vän behandlas illa gång på gång på gång! Och är trött på att känna mig maktlös! Jag ifrågasätter, glömmer aldrig och tänker gå vidare! Det behövs ett skyddsnät, kommunikation och mer utbildning! Är trött på personalens okompetenta bemötande samt nonchalans! Sluta skylla på andra! Ta ert jävla ansvar!!! Denna gången ger jag mig inte! Det är frågan om min vän här.

-Paulina; Facebook; 28.08.2012

At psykiatriske institusjoner i de fleste land har langt igjen å gå når det gjelder å senke skjoldene personalet ofte holder opp for å kunne beskytte seg mot endring, sinte brukere/pårørende – eller bare dekke til sin egen mangel på tilstrekkelighet – er så sin sak.

Jeg vil heller trekke frem deg, Paulina.

Det er lite som er så avgjørende for vår mentale helse som betydningen av tillitspersoner innenfor vårt eget venne- og familienettverk. Ikke gi deg, Paulina. Uansett hvor bra psykiatrien kunne fungert for din venn, vil den aldri kunne måle seg med betydningen av din innsats.

Statusen din seilte inn i feeden min i går. Takk for at du rørte ved meg, og takk for at jeg fikk dele videre.

flattr this!

This entry was posted in Psykisk helse, Sosialpolitikk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>