Ut på tur!

Når flyet fra Gardermoen til Munich International går 07:40 om morgenen, så er det ikke lurt å gamble på første fly fra Flesland samme morgen. Ikke frister det å betale 320 kroner for flytog til Oslo for å overnatte på en sofa eller tilsvarende venneløsning heller. Jeg kunne jo nesten tatt inn på det billigste flyplasshotellet for samme prisen.

Løsningen?

Oslo Lufthavn Gardermoen er faktisk et ganske populært overnattingssted, og ikke uten grunn. Jeg lette først etter sted å sove i andre etasjen, men jeg måtte ut og lete etter strøm til mobilen min. Etter å ha sett på denne anmeldelsen, endte jeg i denne deilige lærsofaen, komplett med nattbord og fire strømuttak bare til meg:

Nå håper jeg bare at fyren borte ved Peppe’s skal slutte å skjære opp gulvhellene med vinkelsliper, så er alt den rene lykke. Endestoppet i morgen er Athen. Kanskje jeg blogger om det også. Hvis jeg gidder.

flattr this!

This entry was posted in Diverse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>