Superaktiv tester ut nye måter å integrere sosiale medier på

Det innebærer at facebook-appen som er knyttet til superaktiv.net nå er knyttet videre til en fanside på facebook.

I skrivende stund prøver jeg å tweake noen innstillinger som er litt lite utfyllende beskrevet, slik at jeg ikke har helt kontroll over hva som skjer. I verste fall kan dette bety at kommentarer som skrives til innleggene av mine facebookvenner plutselig også blir synlige i bloggen. Det er i så fall ikke tilsiktet, siden jeg ikke har noe ønske om at noe en tror blir postet kun på fb plutselig også kommer til syne i bloggen.

Jeg håper jeg har innstillingene under kontroll om kort tid.

flattr this!

This entry was posted in Diverse and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>