Påskekrim!


Som skribent er det vel umulig å komme utenom krimsjangeren nå i påsken. Jeg har ikke skrevet noe selv, men mine gode venner Tone Wasbak Melbye og Øystein Alsaker skrev for rundt ti år siden et påskedrama. Det har gått gjetord om dette manuset, og da det plutselig dukket opp under et heller besynderlig sjøslag, ble det straks klart at her måtte man gjøre noe med en gang, før NRKs radioteater slo sine klør i det.

Her er det altså. Elasmotherium forlag i samarbeid med Fredsbevegelsen Fyllesjuk i Folkedrakt:

Påskekrimmen; Et drama i fire akter.

Følg med hver dag for en ny akt. Avsløringen kommer påskeaften. Følg med, og post gjerne deres mistanker i kommentarfeltet. Treffer du spikeren på hodet, kan du bli med i trekningen om effekter fra innspillingen.

flattr this!

This entry was posted in Diverse and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>