Lyst til å dele dine erfaringer om psykisk helsevern med tjenesteutøvere i Bergen?

Mental Helse Ungdom og Rådet for psykisk helse arrangerer dialogmøte med ungdom i Bergen tirsdag den 17. april fra 10:00 til 14:00.

Hvis du er mellom 15 og 30 år, og har erfaring som bruker av tjenester relatert til psykisk helsevern rettet mot barn og ungdom, så er det flott om du også vil stille opp og dele dine erfaringer! Alt fra erfaring fra enkeltstående samtaler med lege eller skolehelsetjenesten, til langvarig behandling og innleggelser er av interesse.

Mental Helse Ungdom og Rådet for psykisk helse ønsker å få frem unges egen opplevelse av og syn på tjenestetilbudet til unge med psykiske vansker. Et sammenhengende hjelpeapparat er viktig for at bedringsprosessen til barn og unge skal være optimal. På møtet vil vi sette ungdom og psykisk helse på dagsordenen ved å samle representanter fra tjenesteapparatet som jobber med barn og unge og ungdommen selv rundt samme bord. Dette skal være et forum for refleksjon og dialog basert på både fag- og erfaringskompetanse om de utfordringene ungdom som sliter psykisk møter i sin hverdag. I løpet av dagen vil det være inspirerende innlegg, samt dialog og samtaler.

Hvis du er mellom 15 og 30 år, har mulighet og lyst til å stille opp i Bergen sentrum den 17. april fra 10:00 til 14:00, og har lyst til å dele dine erfaringer for å hjelpe tjenestene til å bli bedre, så er det bare å ta kontakt med meg. Helst innen mandag 16. april. Klikk her for kontaktinfo.

Både arrangementet og maten som følger med er gratis.

flattr this!

This entry was posted in Psykisk helse, Sosialpolitikk and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>