Trenger du en laptop?

Jeg, en gjenbruksstasjon

I går skrev jeg en lengre post om hvorfor du burde gi meg laptopen din, og… eh… i dag har jeg tilgang på en del laptoper…

Den første ble tilbudt 40 minutter etter at jeg hadde publisert. Så kom det beskjed fra en lærer på Bergen Katedralskole om at de hadde en del fullt anvendelige laptoper som skulle kastes. Resten kan du sikkert tenke deg til.

Jeg har skaffet meg laptop til meg selv. Jeg har lovet bort et par laptoper. Jeg har tilgang på fler. Jeg har nå blitt min egen lille gjenbruksstasjon for fullt brukbare laptoper. Dette er litt gøy, og så lenge det ikke koster meg for mye tid og krefter, gjelder følgende:

Trenger du en laptop? -Ta kontakt med meg.

Har du en laptop som virker, men som du ikke bruker mer? -Ta kontakt med meg.

Juridisk ansvarsfraskrivelse:

 • Ordningen gjelder i utgangspunktet for folk som er villige til å møte meg i Bergen sentrum.
 • Så vidt jeg vet virker laptopene jeg tar imot, men jeg kommer ikke til å kontrollere hvor godt de virker selv. Skulle det vise seg at laptopen ikke virker, er du selv ansvarlig for å kvitte deg med den. Det vil selvfølgelig være mulig å be meg om en til.
 • Så vidt jeg vet tilhører laptopene meg når jeg tar dem imot, slik at jeg er fri til å gi dem videre.
 • Så vidt jeg vet inneholder ikke laptopene jeg tar imot ulovlige, personlige eller kompromitterende data. Jeg vil likevel anbefale dem som får en laptop av meg å formattere harddisken(e) og installere ønsket operativsystem på nytt før laptopen tas i bruk.
 • Jeg forbeholder meg retten til å avslutte hele ordningen, nekte å ta imot en laptop eller nekte å dele ut til noen etter eget forgodtbefinnende og uten at jeg skal behøve å oppgi noen grunn (jeg har tross alt et liv utenom laptopgjenbruk også)

 

flattr this!

This entry was posted in Diverse and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Trenger du en laptop?

 1. Eg trenger ein :)

  Min fire år gamle Acer får blåskjerm rett som det er, har ein kasse med daglig backup gjennom det siste året :P

 2. Kristian Haugland says:

  Det skal vi nok ordne. Jeg skal gi videre en god del brukte skole-pcer til uken (akkurat nå er jeg i Trondheim) og kan sikkert ordne en til deg også. Det som er med dem er at bruker og BIOS er låst. Så du må være nerd nok til å endre boot-rekkefølgen og reinstallere OS etter å ha fått BIOS passord hos meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>